Bruiloft:
Deze dag moet er één worden om nooit te vergeten. Deze hectische dag verdiend het om afgeloten te worden met een geweldig feest waarbij U en uw gasten centraal staan. Ieder bruidspaar heeft haar eigen muzikale voorkeur. Om ervoor te zorgen dat wij weten wat U leuk vindt is er ruim van te voren altijd kontakt en wordt alles doorgesproken. Dit kan zijn d.m.v. een gesprek bij U thuis, telefonisch of via mail. Tijdens dit gesprek bespreken we niet alleen de muzikale voorkeur maar stemmen we ook gelijk af wat U wel en niet wilt tijdens de avond. Wel of geen openingsdans ?? Wel of geen stukjes ?? enz...

Een veel gehoorde klacht op feesten en partijen is het volume van de optredende artiest(en). Op het moment dat uw gasten zich met handen en voeten verstaanbaar moeten maken gaat er iets niet goed. Daarom houden wij het volume en uw gasten altijd nauwlettend in de gaten. Bij binnenkomst hanteren we altijd een achtergrond nivo. Naar mate de stemming en het feest vorderen passen we het volume daar op aan.


Tips van onze kant:

- Geef uw zorgen uit handen aan een ceremoniemeester.
- Wilt U geen stukjes maak dat dan kenbaar. Er zijn altijd creatieve mensen die iets maken.
- Wilt U aan het eind van de avond niet weer alle handjes schudden ?? Ga dan iets eerder weg dan uw gasten. Wij zwaaien wel.
 

Verjaardag / Jubileum:

U wordt 40 of 50 of.... Of misschien bent u wel 25 jaar getrouwd. Ook dit zijn redenen om eens lekker uit te pakken met een groot feest. En wij kunnen dat uitstekend muzikaal voor u invullen. Vooraf hebben we bij u thuis uitgebreid overleg met elkaar over uw muzikale voorkeur.

Wat mag U van ons verwachten:

- Muziek voor iedereen, en ja.. wij draaien uiteraard ook de verzoekjes van uw gasten
- Enthousiasme in ons werk
- Professionele apparatuur
- Een bescheiden maar mooie lichtshow
- Voordat de 1e gasten binnen komen staan wij klaar
- Geen afgetrapte spijkerbroeken, maar passende kleding
- Gebruik van onze apparatuur voor stukjes

Wat verwachten wij van U:
- Dat U aan de bel trekt als er ook maar iets is.
- Dat U met de locatie even checkt of er stroom en ruimte genoeg is
- Dat U direct na afloop met ons afrekent
- Dat U even met de locatie checkt of wij onze auto met aanhanger kunnen parkeren bij de locatie.
- DAT U VOLOP GENIET TIJDENS DE HELE AVOND. WIJ STAAN ER VOOR U.


Het strand,

Is een prachtige locatie voor een feest. Alleen is het funest voor onze apparatuur. Wij draaien daarom niet met onze eigen spullen op het strand. Het is wel mogelijk om door ons extern apparatuur in te huren. Wij komen dan met onze cd's naar het strand en maken er alsnog een grandioze avond van.