Ruud reist als super enthousiaste DJ met de compacte Music Unlimited Drive in Show feestend Noord Holland af om een ieder te verblijden met de leukste dansbare muziek van TOEN en NU. Ruud verschijnt met zijn aanhanger, bouwt zelf zijn set op, draait de show, ruimt de set weer op en zwaait af. En al zeggen we het zelf: Zijn enthousiasme werkt erg aanstekelijk op het publiek.

Ten opzichte van een band of bandartiest heeft een DJ heel veel voordelen. Hij neemt bijvoorbeeld geen pauze, is de hele avond actief en kan als geen ander voldoen aan de wensen van de gasten. Onze jarenlange praktijkervaring heeft al vele bedrijven, jarigen en bruidsparen een geslaagde avond bezorgd.


Apparatuur:  

Tijdens onze optredens maken wij gebruik van onze eigen apparatuur. Deze bestaat uit een NEXO PS-10 geluidsset toereikend tot ca. 150 - 200 personen. Verder een bescheiden lichtshow bestaande uit 2 bewegende lichtpunten (movingheads) en 8 in kleur wisselende LED spots. Om het geheel af te maken staat vóór ons DJ meubel een ombouw met verlichting waardoor uw nagenoeg geen kabels ziet. Het geheel kan aangesloten worden op 1 groep 230 V. Met een opbouwtijd van ca. 75 minuten en een afbouwtijd van ca. 60 minuten (inclusief laden en lossen) zijn wij een graag geziene gast bij de diverse feestlocaties.