De geboorte van Music Unlimited vond plaats op 1 januari 2000. Wat daarvoor nog een hobby was werd nu officieel. Sindsdien heeft DJ Ruud Vlaming op heel veel feesten zijn "acte de presence" gegeven.

Ruud reist als super enthousiaste DJ met de compacte Music Unlimited Drive in Show feestend Nederland af om een ieder te verblijden met de leukste dansbare muziek van TOEN en NU. Ruud verschijnt met zijn aanhanger, bouwt zelf zijn set op, draait de show, ruimt de set weer op en zwaait af. En al zeggen we het zelf: zijn enthousiasme werkt erg aanstekelijk op het publiek.

Ten opzichte van een band of bandartiest heeft een DJ heel veel voordelen. Hij neemt bijvoorbeeld geen pauze, is de hele avond actief en kan als geen ander voldoen aan de wensen van de gasten. Onze jarenlange praktijkervaring heeft al vele bedrijven, jarigen en bruidsparen een geslaagde avond bezorgd.

Apparatuur:

Tijdens onze optredens maken wij gebruik van onze eigen apparatuur. Deze bestaat uit een NEXO PS-10 geluidsset toereikend tot ca. 150 - 200 personen. Verder een bescheiden lichtshow bestaande uit 2 bewegende lichtpunten (movingheads) en 8 in kleur wisselende LED spots. Om het geheel af te maken staat vr ons DJ meubel een ombouw met verlichting waardoor uw nagenoeg geen kabels ziet. Het geheel kan aangesloten worden op 1 groep 220 V. Met een opbouwtijd van ca. 60 minuten en een afbouwtijd van ca. 45 minuten (inclusief laden en lossen) zijn wij een graag geziene gast bij de diverse feestlocaties.

In de pauze van een band of bandartiest

Kunt u niet kiezen tussen een band of DJ denkt u dan eens aan een combinatie. Uw DJ draait in de pauzes van de band en zorgt ervoor dat uw gasten, ook als de band pauzeert, aangenaam bezig gehouden worden. Uiteraard vindt repertoirkeuze etc. plaats in overleg met de band. Voor optredens alln in de pauzes van de band hanteren we speciale tarieven. Voorwaarde is echter wel dat we "in kunnen prikken op de P.A." van de band. Zelf nemen we de volgende apparatuur mee:

2x cdj-350 cd spelers
1x minidisc speler
1x dateg 7.3 mengpaneel
2x draadloze microfoon
1x handmicrofoon
1x Alesis galm

Dit alles verpakt in een multifunctioneel meubel (zonder ombouw maar met zwart doek), waardoor het zeer compact is. Wij kunnen de geluidstechnicus v.d. band xlr, tulp en jack aanbieden.